Lajme

Kryeministri Mustafa viziton Premium Tobacco Group-in

Me hapjen e fabrikës tonë "Premium Tobacco Group" ne Gjilan, i pranishëm ishte edhe kryeministri i Kosovës z.Isa Mustafa, ku së bashku me presidentin e fabrikës "PTG" Z.Gazmend Abrashi, biseduan më tutje për suaza të mëtutjeshme të zhvillimit të kësaj fabrike. Të pranishëm ishin edhe mediat vendore.

30.04.2015

Kryetari i Gjilanit Z.Lutfi Haziri viziton Fabrikën PTG

Në fabrikën Premium Tobacco Group ishte për vizitë edhe kryetari i Gjilanit Z.Lutfi Haziri, i cili ndër të tjera i premtoj presidentit të PTG Z.Gazmend Abrashit se do ta përkrah edhe më tutje në zhvillimin e kësaj fabrike të re. Të pranishëm ishin edhe mediat vendore.

28.01.2015

Ambasadori i Kroacisë viziton Fabrikën tonë

Edhe ambasadori i Kroacisë në Kosovë vizitoj fabrikën "Premium Tobacco Group", ku pati mundësi që ti shoh punimet edhe brenda fabrikës tonë. Pas takimit që u mbajt në zyret e PTG, në mes Ambasadorit Kroat dhe z.Gazmend Abrashit, këti të fundit iu dha premtimi se do të ketë mbështetje të madhe nga Ambasada Kroate.

06.11.2014

Lajme

Kryeministri Mustafa viziton Premium Tobacco Group-in

Me hapjen e fabrikës tonë "Premium Tobacco Group" ne Gjilan, i pranishëm ishte edhe kryeministri i Kosovës z.Isa Mustafa, ku së bashku me presidentin e fabrikës "PTG" Z.Gazmend Abrashi, biseduan më tutje për suaza të mëtutjeshme të zhvillimit të kësaj fabrike. Të pranishëm ishin edhe mediat vendore.

30.04.2015

Kryetari i Gjilanit Z.Lutfi Haziri viziton Fabrikën PTG

Në fabrikën Premium Tobacco Group ishte për vizitë edhe kryetari i Gjilanit Z.Lutfi Haziri, i cili ndër të tjera i premtoj presidentit të PTG Z.Gazmend Abrashit se do ta përkrah edhe më tutje në zhvillimin e kësaj fabrike të re. Të pranishëm ishin edhe mediat vendore.

28.01.2015

Ambasadori i Kroacisë viziton Fabrikën tonë

Edhe ambasadori i Kroacisë në Kosovë vizitoj fabrikën "Premium Tobacco Group", ku pati mundësi që ti shoh punimet edhe brenda fabrikës tonë. Pas takimit që u mbajt në zyret e PTG, në mes Ambasadorit Kroat dhe z.Gazmend Abrashit, këti të fundit iu dha premtimi se do të ketë mbështetje të madhe nga Ambasada Kroate.

06.11.2014

Investitori

Z. Gazmend Abrashi është i lindur me 05 Shtator 1967 në Mitrovicë dhe jeton në Prishtinë. Ai është Ekonomist i Diplomuar në Universitetin e Prishtinës. Është i martuar dhe ka tre femijë. Z. Abrashi është pronar i Fabrikës së Duhanit "Premium Tobacco Group" në Gjilan. Është themëlues dhe pronar i kompanisë “EXCLUSIVE GROUP” e cila numron mbi 450 punëtorë nga Kosova dhe Shqipëria dhe është i njohur si njëri ndër biznesmenët me të suksesshëm në Kosovë dhe Shqipëri. “EXCLUSIVE GROUP” e udhëhequr nga Z. Abrashi, është distributore për HENKEL dhe UNILEVER në Kosovë dhe Shqipëri, distributore i produkteve farmaceutike në Kosovë të KRKA, TEVA - PLIVA, LEK - SANDOZ, SANOFI, POLIFARMA, NORMON, BAYER dhe disa kompanive tjera të vogla, poashtu është distributore i brendëve ITALFOOD, TITANIA, PASABAHCE dhe disa kompanive tjera të vogla dhe është pronar i rrjetit të supermarketeve “MAXI” në Kosovë

Investitori

Z. Gazmend Abrashi është i lindur me 05 Shtator 1967 në Mitrovicë dhe jeton në Prishtinë. Ai është Ekonomist i Diplomuar në Universitetin e Prishtinës. Është i martuar dhe ka tre femijë. Z. Abrashi është pronar i Fabrikës së Duhanit "Premium Tobacco Group" në Gjilan. Është themëlues dhe pronar i kompanisë “EXCLUSIVE GROUP” e cila numron mbi 450 punëtorë nga Kosova dhe Shqipëria dhe është i njohur si njëri ndër biznesmenët me të suksesshëm në Kosovë dhe Shqipëri. “EXCLUSIVE GROUP” e udhëhequr nga Z. Abrashi, është distributore për HENKEL dhe UNILEVER në Kosovë dhe Shqipëri, distributore i produkteve farmaceutike në Kosovë të KRKA, TEVA - PLIVA, LEK - SANDOZ, SANOFI, POLIFARMA, NORMON, BAYER dhe disa kompanive tjera të vogla, poashtu është distributore i brendëve ITALFOOD, TITANIA, PASABAHCE dhe disa kompanive tjera të vogla dhe është pronar i rrjetit të supermarketeve “MAXI” në Kosovë

Copyright© 2015. All rights reserved by
Premium Tobacco Group.
Created by:Fatlum Haxhiu.
Copyright© 2015. All rights reserved by Premium Tobacco Group.
Created by:Fatlum Haxhiu.